У Донецькій області Служба безпеки України продовжує вилучати зброю та боєприпаси з незаконного обігу. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Так, у місті Мар'їнка правоохоронці викрили схованку з військовими засобами ураження, яка була облаштована біля покинутого житлового будинку. Зі схрону вилучили 24 кумулятивні постріли до ручного протитанкового гранатомета.

Також у районі проведення антитерористичної операції співробітники військової контррозвідки СБУ затримали двох військовослужбовців, які намагалися поштою відправити додому гранати та набої.

Читайте також: СБУ знайшла на Донеччині схованку із фугасними снарядами (фото)

За цими фактами відкрили кримінальні провадження.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно у Мар'янці у покинутому будинку також виявили схованку з понад 300 гранатами. Правоохоронці, окрім іншого, вилучили звідти велику кількість різнокаліберних набоїв.