У Заводському районі Дніпродзержинська внаслідок пожежі загинули жінка і дитина. Про це повідомляє управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Займання виникло на п'ятому поверсі будинку. Чоловік загиблої прокинувся від запаху диму. Він спробував забігти до вітальні та врятувати дружину і сина, але побачивши, що кімната палає, вибіг на сходовий майданчик і викликав пожежних.

Попередньою причиною пожежі називають загорання побутової техніки.

Читайте також: Двоє дітей згоріли у пожежі на Київщині

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, у селі Орджонікідзе Нікопольського району Дніпропетровської області пожежа забрала життя ще трьох людей. На місці події рятувальники виявили тіла 40-річних жінки та чоловіка, а також їх 78-річної сусідки. Попередньо, займання виникло через куріння в ліжку.