Мешканці Запоріжжя провели автопробіг активістів руху "Ми-запорожці". Вони протистують проти посилення впливу бізнесмена Ріната Ахметова.

Про це пише panoptikon.org.

"Запорожці виїхали на протест проти спроб бізнесмена просунути кандидата на посаду мера Володимира Буряка", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: За мерське крісло Запоріжжя позмагаються Буряк та Фролов

Згідно інформації, кандидат є головним інженером металургійного комбінату "Запоріжсталь". Він позиціонує себе як самовисуванець.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

"Прямий зв'язок між Ахметовим і Буряком в тому, що один є власником "Запоріжсталі", а інший є головним інженером "Запоріжсталі". Є дуже велика загроза, що люди Ахметова прийдуть до влади у Запоріжжі. Це нам не потрібно, бо ми не хочемо другого Донецька. Ми хочемо жити в Запоріжжі, щоб запорізькі люди керували нашим містом. Ми всі бачили, до чого призвело те, що Ахметов захопив Донецьк", – розповіла організатор акції Юлія Кривенко.