У зоні конфлікту на сході України загострюється боротьба між представниками незаконної влади так званої "ЛНР" за перерозподіл сфер впливу та повноважень.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"У м. Ровеньки проведено збори ватажків козачих загонів, що діють в населених пунктах Красний Луч, Стаханов та Свердловськ. Під час заходу висловлено недовіру т.зв. "главі "ЛНР" І. Плотницькому", - сказано у повідомленні.

Його звинувачують у контрабанді вугілля, розпродажі гуманітарної допомоги та репресіях проти опонентів.

Читайте також: "ЛНР" розпускає підрозділи бойовиків "територіальної оборони"

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

У свою чергу Плотницький через непокору наказав розформувати низку підрозділів територіальної оборони, основу яких становлять представники місцевих козачих організацій.

Окрім того, за даними розвідки, після інциденту зі зняттям з посади командира 6-го окремого мотострілецького полку 2 АК Павла Дрьомова, від керівних посад у Свердловській районній адміністрації відсторонили представників російського козацтва.