Сьогодні на перехресті вулиць Рішельєвської та Жуковського сталося зіткнення маршрутного таксі №9 з позашляховиком, у якого в результаті аварії відвалився бампер.

Про це пише Сегодня.

Ще одна аварія за участю позашляховика сталася вчора на вулиці Академіка Вільямса. В результаті зіткнення Range Rover та пожежної машини сильно постраждав кросовер.

На вулиці Краснова водій автомобіля Nissan Maxima виїхав на зустрічну смугу зі сторону Адміральського проспекту. Незважаючи на червоне світло, він продовжив рух. В результаті порушення сталося лобове зіткнення з автомобілем Skoda.

Читайте також: На Парковій дорозі зіткнулися легковик і мікроавтобус (фото)

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

"У жінки, що сиділа за кермом Skoda закрита черепно-мозкова травма і, за попередньою інформацією, перелом ребер", - повідомила прес-секретар управління патрульної служби Одеси Алла Марченко.