У середу, 11 листопада, у місті Василівка внаслідок пожежі загинули троє людей. Про це повідомили в прес-службі ДСНС у Запорізькій області.

Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло о 13:00.

Як з'ясувалось в ході попереднього розслідування, знайомий власників будинку прийшов за своєю сумкою, яку забув напередодні. Але двері йому ніхто не відчинив.

"Побачивши дим з вікна, чоловік зайшов всередину та виявив вогонь, який охопив диван та підлогу. Чоловік загасив полум'я водою та знайшов своїх знайомих на підлозі без ознак життя", - йдеться у повідомленні.

Під час пожежі від отруєння чадним газом загинули дві жінки, віком 52 та 53 роки, та 41-річний чоловік. За попередніми даними, потерпілі - сестра власниці будинку та її знайомі.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

За словами сусідів, вони вели аморальний спосіб життя та зловживали алкоголем. Ймовірна причина пожежі - куріння у нетверезому стані, адже осередок загоряння був диван, а освітлення та опалення відключене.

Читайте також: В Одесі горів гуртожиток, є постраждалі (фото)

За фактом події правоохоронці проводять розслідування.

Нагадаємо, у Полтавській області в кабіні вантажного автомобіля рятувальники виявили тіло обгорілого чоловіка.