У столичну аварію потрапили одразу три автомобілі на проспекті Перемоги, 75, коло станції метро Нивки ввечері, 11 листопада.

Про це пише dtp.kiev.ua.

"Водій машини Pegeout 406, рухаючись від Святошина до Нивок, не впорався із керуванням. Він залишив гальмівний шлях близько 70 метрів та протаранив припарковані в правому ряду два автомобілі - ще одне Pegeout та Chevrolet", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Вантажівка "розчавила" авто на Рівненщині, є жертви

Згідно інформації, на місце дорожньо-транспортної пригоди одразу прибула бригада швидкої, проте люди не отримали в аварії серйозних травм.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Винуватець ДТП був тверезий. Він повідомив, що дорога була заледеніла і слизька, тому його "понесло" на літній гумі.

Втім, водій таки імовірно перевищив безпечну для даної ділянки швидкість, оскільки удар по автомобілях був такий сильний, що їх зрушило з місця на декілька метрів.