У Львові чоловік повідомив про замінування приміщення Головної пошти.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП у Львівській області.

Сьогодні, 12 листопада, об 11:40 на оперативну лінію "102" надійшов сигнал від працівника служби охорони Головної пошти. Він повідомив, що один з відвідувачів Головпоштамту на вулиці Словацького влаштував сварку, під час якої промовився, що приміщення заміноване, після чого втік.

На місце події прибули співробітники слідчо-оперативної групи, експерти-вибухотехніки, кінолог та працівники інших служб.

Наразі, правоохоронці встановлюють особу невідомого, який розповів про замінування. Порушене питання про відкриття кримінального провадження.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читайте також: Посольство України в Ризі евакуювали через підозрілий конверт

Нагадаємо, вчора до одеської поліції зателефонував чоловік, і повідомив про замінування Київського районного суду по вулиці Варненській.