Бойовики "ДНР" заявили, що нібито українські військові перекинули до лінії фронту 15 танків із зображеннями хрестів на броні.

Про це заявив "заступник командувача корпусом Міноборони ДНР" Едуард Басурін.

"У населеному пункті Ольгинка, у Волноваському районі, до лінії зіткнення - 12 км, встановлено прибуття танків в кількості 15 одиниць з хрестами на броні", - сказав Басурін.

Як повідомлялося раніше, в штабі АТО заявили, що наші бійці завершили відведення танків на всіх напрямках в зоні проведення антитерористичної операції.

Читайте також: Під Луганськом зафіксували 20 бронемашин

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, в районі міста Золоте Луганської області затримали вантажівку з ліками російського виробництва. При огляді автомобіля правоохоронці виявили медикаменти, які потрапили в "ЛНР" в якості гуманітарної допомоги з Російської Федерації.