Під будівлею кафе L'Kafa, яке розташувалося в Будинку профспілок на Майдані Незалежності зібралися ряд депутатів з різних фракцій. Зокрема, зараз там присутні Борислав Береза, Семен Семенченко, Володимир Парасюк, Єгор Соболєв та Ігор Луценко.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Вони вимагають від керівництва ресторану пояснень щодо того, яким чином в Будинку Профспілок зараз розмістилося кафе. До нардепів вийшла нібито представник Будинку профспілок і заявила, що ресторан знаходиться в будівлі на законних підставах.

Разом з тим надати документи, підтверджуючі власні слова, вона не змогла.

"Прийшли з журналістами та народними депутатами в КМДА. Хочемо отримати відповідь від керівництва Києва, хто дав дозвіл на відкриття ресторану "Каффа" в згорілій будівлі профспілок на Хрещатику, де загинули люди? Хто дав дозвіл на відкриття в будівлі , яка знаходиться в аварійному стані і у якого немає затвердженого плану реконструкції?" - написав Борислав Береза ​​на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Читайте також: У Києві відвідувачі кафе вчинили різанину

"Борислав? А те, що кафе існує вже не перший тиждень? Це нікого не бентежило? Або тільки після репортажу 1 + 1, раптом слуги народу згадали, що це сором свято на кістках! ", - Прокоментував пост Берези користувач Олександр Шейченко.

Нардеп заявив, що розміщення кафе стало можливим після домовленості братів Арфушів з мером. Береза ​​також зазначив, що під час реконструкції будівлі було незаконно надбудовано два поверхи.

Після цього депутати викликали поліцію в надії на те, що правоохоронці зможуть вплинути на ситуацію.