Сьогодні вночі, 14 листопада, 32-річний рівнянин прийшов у прокуратуру області з адвокатом та повідомив, що саме він скоїв наїзд на жінку і зник з місця пригоди. Після чого, його допитав процесуальний прокурор,

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції в Рівненській області.

Учора о 18 годині на вулиці Соборна водій автомобіля "Mazda 6" червоного кольору здійснив наїзд на пішохода і зник з місця пригоди. 61-річна рівнянка померла на місці.

Очевидці надали поліцейським відео з реєстратора, на якому було видно транзитні номерні знаки іномарки.

Чоловік, що скоїв злочин, вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Раніше, він був позбавлений прав за керування у стані наркотичного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Крім того, перебуваючи у громадському місці в нетверезому стані, ображав та погрожував працівникам міліції.

Читайте також: Мешканець столиці задивився на аварію та збив жінку (фото)

"Зазнала тілесних ушкоджень від нього і жінка, яка повідомила про це правоохоронців. За фактом порушення безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої, відкрито кримінальне провадження", - зазначили у ГУ Нацполіції в Рівненській області.

Рівнянину загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.