Співробітники Служби безпеки України разом з військовослужбовцями та поліцейськими затримали в зоні проведення АТО контрабандні вантажі. Їх загальна вартість складає два мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Вантажівки правоохоронці затримали неподалік села Клинове Артемівського району Донецької області. Вони везли продукти харчування.

Автомобілі намагалися проїхати на окуповані бойовиками території поза пунктами пропуску українських військових. У автомобілях були кондитерські та м'ясні вироби. Їх вартість складає понад 800 тисяч гривень.

Правоохоронці виявили у кабінах вантажівок 12,3 тисячі доларів, майже сорок тисяч гривень, банківські та страхові документи.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Колишні військові перевозили алкоголь в "ДНР" під виглядом волонтерів

Поряд з цим же населеним пунктом співробітники спецслужби спільно з поліцією затримали дві інші вантажівки. Вони рухалися в напрямку лінії зіткнення та були завантажені продуктами харчування. Правоохоронці виявили у них по п'ять тонн м'ясних та кондитерських виробів. Сума контрабанди склала майже мільйон гривень.

В районі міста Золоте Луганської області правоохоронці зупинили вантажівку, яка прямувала на територію окуповану "ЛНР". Вона перевозила інтернет-обладнання, оптичні кабелі, адаптери, маршрутизатори та офісні меблі. Вартість вантажу склала більше ніж 200 тисяч гривень.

Правоохоронці проводять перевірку походження товарів та встановлюють організаторів контрабанди.