Шевченківський райсуд Києва засудив чоловіка до тюремного ув'язнення за неправдиві повідомлення про мінування будинків у столиці.

Про це повідомляє офіційний сайт прокуратури Києва.

"35-річний киянин визнаний винним у скоєнні злочину, за статтею - завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеки громадян, і засуджений до 4,6 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

2 вересня обвинувачений подзвонив з телефонного автомата на лінію "102" і повідомив, що два житлових будинки на вулиці Воровського заміновані.

Через годину вже зі свого мобільного телефону чоловік знову зателефонував у правоохоронні органи і повідомив про мінування ще двох будинків на тій же вулиці. Ніяких вибухонебезпечних пристроїв або предметів правоохоронці в будинках не виявили.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Жінка "замінувала" готель на Полтавщині

Раніше, зловмисник вже був засуджений до умовного покарання за скоєння аналогічного злочину.

Нагадаємо, з початку року Служба безпеки виявила 56 "телефонних терористів".