У місті Дружківка Донецької області правоохоронці затримали жителя Краматорська, який фотографував стратегічно важливий мостовий перехід. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Під час обшуку серед речей затриманого працівники спецслужби виявили детальну карту Дружківки. На ній були нанесені місця розташування українських підрозділів, зведені понтонні мости через річку Казенний Торець та важливі місцеві об'єкти.

Крім цього, на цифровому накопичувачі фотоапарата були знімки важливих державних об'єктів українських міст, у тому числі Києва.

Читайте також: Російські спецслужби змушували хлопця шпигувати проти України (відео)

Правоохоронцям вдалося встановити, що "фотограф" упродовж 2014-2015 років виїздив до Росії та на контрольовану бойовиками територію Донецької області.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Наразі слідчі встановлюють, навіщо чоловік здійснював зйомку.

Нагадаємо, нещодавно шпигунку терористів затримали також у Луганській області.