В зоні проведення Антитерористичної операції пройшли навчання танкових підрозділів. Військові показали всі чудеса маневрування потужними машинами.

Про це розповів військовий журналіст Роман Туровець на своїй сторінці у Facebook.

"Оскільки навчання були комплексними, разом із танкістами у ньому брали участь і військові інженери, і підрозділи ППО. Маршрут для виходу колони пролягав через водну перешкоду", - повідомив він.

Читайте також: Рівненська мотопіхота готується до реального бою (фото)

За його словами, річка в місті маленька, вистачило однієї ланки важкого механізованого моста. Екіпаж впорався швидко - за нормативні десять хвилин танковий підрозділ пройшов без затримки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Спостерігаючи, як вправно механіки-водії керують 42-тонними машинами, зрозумів, що бачу не кволе довоєнне водіння, а справжній драйв професіоналів, злагоджених війною", - поділився враженнями про маневрування танкістів автор.

Потужні танки то "завмирали на рубежі ведення умовного вогню, то швидко змінювали позиції" і хвацько розвертались на невеликих територіях.