В Тернополі на вулиці Симоненка на пішоходному переході водій автомобіля Mercedes S500 збив жінку з дитиною. Аварія сталася близько 17.00. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Потерпілим вже надали необхідну допомогу. Медики не знайшли у них серйозних травм. Потерпілі не потребують госпіталізації.

За словами очевидців, винуватцем аварії виявився колишній заступник прокурора в Тернопільській області. На місці події одразу зібралося багато людей.

Про те, що чоловік є високопосадовцем засвідчив і той факт, що на місце події з'їхалось багато високих поліцейських чинів на чолі з самим Олександром Богомолом (т. в. о. начальника головного управління Національної поліції у Тернопільській області - ред.)

Очільник поліції сказав, що машину вилучать на арештмайданчик, а водій пройде першу провірку на алкогольне сп'яніння прямо на місці інциденту в присутності свідків. Далі, охочі засвідчити обстеження колишнього прокурора, можуть поїхати разом з експертами до лікарні, де тест на вміст алкоголю проведуть ще раз і більш ґрунтовно.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: У кривавій аварії під Вінницею постраждали п'ятеро - водій загинув (фото)

Активно обговорюють подію в соціальних мережах. Зокрема користувач Коля Кіндзерський пише: "Зараз я знаходжуся на місці аварії. Народу справді багато. Кажуть, що шофер вийшов з авто з посмішкою, запропонував мамі 100 грн при тому казав, що лікування дитини більше не вартує. Сам винуватець стоїть спокійним. Приїхало багато "не останніх людей".

Нагадаємо, Кам'янці-Подільському внаслідок жахливої аварії загинули троє людей, ще двоє травмовані. ДТП сталася на Хмельницькому шосе. Вантажівка Merсedes зіткнулася з позашляховиком Toyota Land Cruiser. Некерована автівка вилетіла на зупинку громадського транспорту, збивши п'ятьох людей.