Співробітники Державної прикордонної служби та поліції 19 листопада у Сумській області знайшли схованку з боєприпасами. В ній зберігали мінометні міни.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Прикордонники відділу "Середина-Буда" сьогодні вночі разом з поліцейськими виявили 20 мінометних мін у контрольованому прикордонному районі.

Місцевий житель, який займався збором металобрухту, знайшов підозрілі поліетиленові пакунки і повідомив про них правоохоронців.

На місце події одразу виїхала група швидкого реагування. Пакети виявили у лісосмузі неподалік від автомобільної дороги, яка проходить між населеними пунктами Ромашкове та Чернацьке.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Читайте також: Схрон з російською зброєю знайшли на Донеччині (відео)

У трьох пакунках правоохоронці знайшли близько 20 мін калібру 82 мм.

Правоохоронці взяли під охорону місце небезпечної знахідки до приїзду фахівців-вибухотехніків.

Нагадаємо, жителя Слов'янська засудили до чотирьох років позбавлення волі за зберігання боєприпасів і вибухових речовин.