У дитячих садках Севастополя виявили прострочені продукти. З 60 установ, де провели перевірку, порушення виявили в 53 дитячих садках.

Про це заявив начальник головного управління із земельного і фітосанітарного нагляду Севастополя Дмитро Чумаков - передає Крим.Реалії.

За його словами, у дитячих садках міста виявили сільськогосподарську продукцію з вичерпаним терміном придатності.

"Також з'ясувалось, що постачальники круп і продуктів переробки зерна надавали недостовірну інформацію про якість товару.

Розгляди за цим фактом будуть проводитись прокуратурою міста, порушників притягнуть до відповідальності", — підкреслив Чумаков.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Він зазначив, що Севсільгоспнагляд збирається перевірити якість продуктів харчування у всіх 160 навчальних закладах міста.

Читайте також; Виробники продуктів харчування суттєво підняли ціни

Нагадаємо, Служба безпеки України блокувала поставки в Україну небезпечного для здоров'я дітей дієтичного харчування, виробленого в Росії.