В Одесі на жінку впала азбестова труба від димоходу будинку. В результаті вона померла від отриманих травм.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області.

Трагічний інцидент трапився на одній з центральних вулиць Одеси. На голову 75-річної жінки азбестова труба від димоходу будинку. Вона померла від травм.

Зазначається, що азбестову трубу з житлового будинку по вулиці Ніжинській зірвало шквальним вітром. Труба впала на голову жінці, коли вона в цей час йшла по вулиці. Вона впала в кому від отриманих травм. Наступного дня жінка померла.

Читайте також: Одесит вирішив провчити знайомого крадія і жорстоко вбив його

Популярні новини зараз
Зима, якої ми не чекали: антициклон приготував шокуючі сюрпризи Дівчинку відвезли до лікарні з власного похорону: родичі прийшли попрощатися, а вона стиснула їхні руки Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Показати ще

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "умисне вбивство" з позначкою - природна смерть.

Співробітники поліції продовжують розслідування справи.

Нагадаємо, в Одесі в ніч з 15 на 16 жовтня на перехресті вулиць Льва Толстого і Каретного провулка завалилася частина житлового будинку. Жертв та поранених в результаті інциденту немає.