Патрульні поліцейські сьогодні близько 11 години отримали повідомлення про підозрілу камуфляжну сумку. Її залишив невідомий в покинутому військовому містечку Орджонікідзевського району Харкова.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

На місце події одразу виїхав екіпаж поліцейських. Правоохоронці оточили місце з підозрілою знахідкою та забезпечили охорону громадського порядку.

Також викликали слідчо-оперативну група Орджонікідзевського відділення поліції та працівники вибухотехнічної служби. Фахівці оглянули сумку. В ній виявили чотири гранати, гранатомет та ящик з набоями. Всього правоохоронці нарахували у ньому 1000 штук боєприпасів.

Читайте також: У Харкові іноземці побилися з молодиками (фото)

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

Поліцейські проводять розслідування, щоб з'ясувати всі обставини справи. Також правоохоронці встановлюють особу зловмисника, який міг залишити боєприпаси.