На автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка в результаті аварії загинув чоловік, ще троє постраждали.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП у Вінницькій області.

Як стало відомо, поблизу села Комарів Вінницького району 36-річний водій автомобіля "Ford Ranger" виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем "Rover".

В результаті зіткнення 60-річний водій "Rover", житель Херсонської області, від отриманих травм загинув на місці ДТП. Його 58-річна дружина у важкому стані госпіталізована в лікарню.

Також постраждав водій "Ford Ranger" і його 13-річний син. Хлопчика після надання медичної допомоги відпустили додому, а його батька з травмою голови та хребта госпіталізували до лікарні.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Читайте також: ДТП сталося на Героїв Праці в Харкові (фото)

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху". Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років.