Українець у Волинській області намагався провезти в автомобілі п'ять кілограмів бурштину.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Прикордонники вчора отримали інформацію про спробу перевезти партію контрабандного бурштину. Зловмисника затримали у пункті пропуску "Ягодин".

Близько 14-ї години по смузі руху "зелений коридор" рухався автомобіль Renault. Водій хотів оформити документи на виїзд із України через кордон.

Прикордонники Луцького загону та співробітники митниці провели поглиблений огляд салону автомобіля. Під заднім пасажирським сидінням правоохоронці знайшли підозрілі пакунки.

Популярні новини зараз
З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

В них контрабандист перевозив каміння бурштину різних розмірів. Загальна вага вантажу склала понад п'ять кілограмів.

Читайте також: 14 кг бурштину та 16 кримінальних справ: рейди на Поліссі (фото)

Співробітники митної служби вилучили все контрабандне каміння у зловмисника. Вантаж відправлять на експертизу для прийняття відповідного правового рішення.

Нагадаємо, в Одеському аеропорту митники затримали жінку, яка намагалась нелегально вивезти з України бурштин. Загальна вага контрабанди склала 59 кілограм.