Поліцейський зі Львова разом з напарником попередили трагедію під час охорони стратегічного об'єкту - мосту в Іллічівському районі міста Маріуполь. Вони вчасно помітили молоду жінку, яка стояла на краю бордюру і збиралась стрибнути у воду. Правоохоронці відтягли її від краю, вмовили заспокоїтися і піти додому.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Мост, як й інші стратегічні об'єкти міста, знаходиться під охороною правоохоронців, зокрема батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Львів".

Близько 12 години ночі боєць спецзагону Юрій та його напарник Олександр з місцевої поліції помітили на асфальті куртку. Вони почали перевіряти прилеглу територію і побачили дівчину. Вона перелізла через перила мосту і балансувала на самому краєчку. Жінка готувалась стрибнути у воду.

Читайте також: Студентка з Вінниці скоїла самогубство стрибнувши з п'ятого поверху

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми підійшли, акуратно взяли за руки та намагалися відтягнути, але вона опиралася. Тоді ми почали вмовляти її не робити дурниць та тримали міцно, аби вона не впала, та потихеньку відтягували від краю назад", - розповів один зі бійців.

Правоохоронці дізнались, що 26-річна дівчина вирішила вкоротити собі віку через негаразди з хлопцем. Вона, у стані депресії, випила зайвого та пішла до річки.

Після порятунку та щирої розмови зі співробітниками поліції дівчина заспокоїлася та пішла додому.