Правоохоронці затримали у Лисичанську бойовика незаконного військового формування "ДНР", який прибув на Луганщину для того, щоб вчинити терористичний акт.

Про це з посиланням на прес-службу ГУ НП у Луганській області передає Магнолія-ТВ.

Як повідомляється, співробітники батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Кіровоград" спільно з працівниками Лисичанського відділу поліції зупинили підозрілого молодика.

В результаті перевірки документів та поверхневого огляду у нього знайшли карту міста Рубіжне Луганської області, на якій було позначено об'єкт з позначками про вибух і схематично зображені шляхи можливого підходу до нього та відступу.

Читайте також: Міністерство оборони нагородило оплотівця, який бив активістів на Майдані

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Під час подальшої перевірки у відділі поліції з'ясувалося, що затриманий є активним учасником терористичної організації "ДНР", якого раніше вже судили за скоєння правопорушення.

19-річний місцевий житель "служив" у батальйоні "Оплот" під командуванням Олександра Захарченка. Два тижні проходив початкову підготовку на полігоні поблизу окупованого бойовиками міста Брянка. У складі групи з 30 молодих людей був закинутий у Донецьк, де займався прикриттям пересування військ бойовиків, патрулював місто та брав активну участь у бойових діях.

Разом зі спільниками збирався вчинити терористичний акт у Рубіжному. Правоохоронці встановлюють особи спільників затриманого.