У Дніпропетровську затримали чоловіка з понад 500 дозами метамфітаміну. Про це повідомляє управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Правопорушника зловили на проспекті Сергія Нігояна. Вилучені у нього наркотики були розфасовані у сліп-пакети для подальшого збуту.

Точна кількість вилученої наркотичної речовини не називається, але поліцейські зазначають, що це особливо великий розмір. Цими наркотиками можна було б забезпечити тисячі наркозалежних.

Читайте також: У таксиста в Дніпропетровську знайшли п'ять кілограмів марихуани

За даним фактом відкрили кримінальне провадження. Наркоділка наразі утримують в ізоляторі тимчасового тримання.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

А у Кривому Розі затримали чоловіка, який розповсюджував сильнодіючий лікарський засіб "Димедрол".

Крім вилучених пігулок та коштів, отриманих від їх продажу, у наркоділка також знайшли близько одного кг марихуни. Правоохоронці зазначили, що за цінами "чорного ринку" вилучене коштує приблизно 50 тис. гривень.