У районі проведення антитерористичної операції на сході України правоохоронці виявили три схованки з боєприпасами. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Сховище на відстані півтора кілометра від траси Новоайдар – Александровка знайшли поблизу селища Побєда Луганської області. У ньому зберігалися дві гранати – РГД-5 та Ф-1 із запалами, два магазини до автомата Калашникова та понад 400 набоїв різного калібру.

У районі селища Невельське Ясинуватського району Донецької області схованку облаштували поряд із зупинкою громадського транспорту. Правоохоронці вилучили звідти понад п'ятдесят снарядів калібру 22 мм.

Читайте також: Диверсанти сховали боєприпаси у лісосмузі Дніпропетровщини (відео)

Ще один схрон знайшли на околиці міста Красногорівка Мар'їнського району. У приміщенні нежилої будівлі під побутовим сміттям зловмисники приховали кілька пострілів до різних гранатометів, три заряди калібру 81 мм та понад 650 набоїв калібру 12,7 мм.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Наразі слідчі встановлюють організаторів цих схованок.