Голову Красноторської селищної ради міста Краматорська засудили до 8 років позбавлення волі за співпрацю з терористами "Донецької народної республіки". Про це повідомляє прокуратура Донецької області.

Державне обвинувачення надало достатньо доказів провини посадовця, який з квітня по червень 2014 року, коли місто Краматорськ тимчасово знаходилось під контролем бойовиків, сприяв діяльності терористичної організації "ДНР".

Було встановлено, що він передавав бойовикам відомості про осіб, які не підтримують їх злочинну діяльність та виступають за територіальну цілісність України.

Читайте також: Бойовик "ДНР" рік проведе за ґратами

У прокуратурі поінформували, що після отримання від посадовця вказаної інформації терористи викрадали та катували людей.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Згідно з рішенням суду відтепер чиновник-зрадник 8 років проведе за ґратами.