Ремонтники почали міняти одну із пошкоджених ЛЕП. З неї енергія подавалась не лише на окупований півострів Крим, а і на Херсонську область.

Про це пише Корреспондент.

"Ремонтна бригада "Укренерго" приступила до заміни зруйнованої опори лінії електропередач "Каховка - Титан", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Ціни на свічки в знеструмленому Криму зросли вдесятеро

Згідно інформації, бригада виїхала на світанку. Наразі територію розчищують, працює бурова машина.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути
Показати ще

"Буде встановлена ​​нова опора замість зламаної. Далі підправим сусідні опори, вирішується питання навішування проводів", - розповіли ремонтники.

Нагадаємо, на сьогодні "Укренерго" отримав доступ до ремонту виключно цієї ЛЕП, ремонт інших ліній, які постачали електрику на Крим, не ведеться.

Раніше у компанії попередили: у разі аварійної ситуації відключення світла торкнеться Миколаївської та Херсонської областей.

Нагадаємо, опори ЛЕП в Херсонській області підірвали ввечері 20 листопада. Остаточно всі вони вийшли з ладу в ніч на 22 листопада. У підсумку, цілий півострів залишився без електрики.