Взимку 2015 через Нікішине проходила лінія фронту. У результаті запеклих боїв село було повністю зруйновано. Жителі втекли в довколишні міста - Шахтарськ та Торез. Про це пише Голос Столиці.

На фото зруйновані будинки, техніка, снаряди, бліндажі і те, що залишилося від шкільної бібліотеки.

Бойові дії на сході України почалися в середині квітня 2014 року. З початку конфлікту загинули щонайменше 8050 осіб, повідомив раніше помічник генерального секретаря ООН Іван Шимонович. За інформацією начальника головного управління Генерального штабу Збройних сил України Ігоря Воронченко, втрати ВСУ з початку проведення військової операції склали 1915 чоловік.

Читайте також: Центр Volvo в окупованому Донецьку зруйнований через обстріли (фото)

Питання врегулювання ситуації обговорюється, зокрема, в ході зустрічей контактної групи в Мінську. Наприкінці вересня була підписана угода про відвід озброєнь калібром менше 100 міліметрів і танків від лінії зіткнення. Цей процес проходить у два етапи (Луганська та Донецька області).

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще