Поліцейські затримали зловмисника, який поранив ножем таксиста і викрав його автомобіль на Львівщині.

Про це повідомили у прес-службі ГУ НП Львівської області.

24 листопада, близько 21.00 до правоохоронців зателефонував 58-річний таксист. Він повідомив, що невідомий поранив його ножем, викрав автомобіль та поїхав на ньому у напрямку села Дмитрів.

Все почалося з того, що близько 20:00 у місті Кам'янка-Бузька до потерпілого сів чоловік і попросив відвезти його до села Дмитрів.

Коли вони виїхали за межі міста, незнайомець вдарив водія ножем у правий бік, а коли він вийшов із автомобіля, то зловмисник сів за кермо та втік.

Популярні новини зараз
За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Читайте також: Хлопець на Харківщині забив свою подругу битою до смерті

Медики діагностували у таксиста колото-різану рану грудної клітки.

Правоохоронці швидко встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний місцевий житель. Чоловіка затримали та відкрили за цим фактом кримінальне провадження. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років.