У Києві чоловік зарізав свого сусіда під час з'ясування стосунків.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП України в місті Києві.

У поліцейське відділення Солом'янського району столиці надійшло повідомлення від медиків. Як з'ясувалося, у квартирі на проспекті Відрадному від ножового поранення помер 42-річний киянин.

Правоохоронці встановили, що ножове поранення потерпілому завдав його сусід. Чоловіки вже не раз вступали в суперечку. В черговий раз зустрівшись на сходах, вони знову почали конфліктувати.

"Затриманий розповів, що під час конфлікту його опонент застосував газовий балончик. Тоді підозрюваний дістав з пакета кухонний ніж і почав хаотично ним розмахувати. Чоловік побачив, що поранив суперника в шию і допоміг йому дістатися до квартири. Після цього, у власному будинку затриманий викликав швидку медичну допомогу", - повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Мешканець Івано-Франківська зарізав власного брата

Лікарі намагалися врятувати життя потерпілому, але від отриманих травм чоловік помер.

Правоохоронні органи відкрили кримінальну справу за статтею "умисне вбивство". Затриманому загрожує до п'ятнадцяти років ув'язнення.