У Борисполі затримали 26-річну жінку, яка через помсту "замінувала" АЗС. Про це повідомляє управління Національної поліції у Київській області.

Днями молода жінка зателефонувала на службовий телефон автозаправної станції та повідомила, що АЗС замінована.

Фахівці, які прибули на місце події, ретельно перевірили приміщення та прилеглу територію, ніяких вибухових пристроїв вони не знайшли, тож повідомлення виявилося хибним.

Під час розслідування поліцейські встановили особу, яка повідомила про замінування. Нею виявилася жителька Бориспільського району.

Читайте також: У столиці жінка через помсту "замінувала" супермаркет

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Як згодом з`ясувалось, чоловік зловмисниці працював на АЗС, звідки нещодавно звільнився за власним бажанням. Однак, на думку дружини, йому не повністю виплатили зарплату. Таким чином вона вирішила помститися. Мовляв, перебуває у декретній відпустці та ні на що не вистачає грошей.

У скоєному молодиця зізналася, дала правдиві покази та розкаялась. Та це навряд чи позбавить її від покарання. За неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян молодій матері загрожує від двох до шести років позбавлення волі.