У Ворзелі сталося смертельне ДТП, в якому загинула 4-річна дитина.

Про це пише dtp.kiev.ua.

Як стало відомо, 22-річний водій автомобіля Daewoo Lanos на трасі Київ-Ковель на нерегульованому пішохідному переході скоїв наїзд на 4-річну дитину, яка разом з мамою переходила дорогу. Від отриманих травм малюк загинув на місці ДТП. Жінка травм не отримала.

На місці смертельного ДТП працювали патрулі поліції, опергрупа ДАІ та експерти. Відкрито кримінальну справу. Ведеться слідство.

Ще одна аварія з потерпілими, в якій постраждали двоє підлітків, відбулася на пішохідному переході під Києвом у Вишгороді.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Читайте також: Міліцейське авто насмерть збило жінку в Києві (фото)

Там 50-річний водій Nissanтравміровал двох 17-річних хлопців, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Підлітків негайно госпіталізували.

Раніше повідомлялося, що 25 жовтня, в Олександрії Кіровоградської області водій Daewoo Lanos збив на пішохідному переході молоду маму з дитиною в колясці.

Маму з півторарічним хлопчиком відразу забрали на обстеження в лікарню. На водія складено адміністративний протокол.