В Артемiвському районі Донецької області правоохоронці затримали три автомобілі, які незаконно намагалися потрапити на окуповану територію. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Під час перевірки транспортних засобів співробітники спецслужби виявили незаконний вантаж парфумів, какао-порошку, макового насіння та моторного масла.

За попередніми підрахунками, вартість вилученого товару становить майже 850 тисяч гривень.

У СБУ зазначили, що водії авто намагалися потрапити на тимчасово окуповані території всупереч правилам перетину лінії розмежування.

Читайте також: Озброєні зловмисники везли в "ДНР" косметику та взуття

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, днями у зоні проведення антитерористичної операції правоохоронці також затримали автомобілі, водії яких намагалися підкупити військових.

Вантажівки незаконно везли автомобільні покришки, запчастини до мотоциклів і бензопил, пральні машини та інші споживчі товари.

Один з водіїв запропонував військовослужбовцям 10% від вартості товару, якщо вони пропустять автомобілі. Зловмисник також обіцяв "вигідну співпрацю" на постійній основі. Співробітники спецслужби задокументували цей злочин.