Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський не має сумнівів, що місцеві вибори у Красноармійську та Маріуполі відбудуться. Про це він сказав у п'ятницю під час брифінгу, передає УНІАН.

"Враховуючи, що бюлетені вже знаходяться на виборчих дільницях, враховуючи, що голосування точно відбудеться і в Маріуполі, і в Красноармійську, жодних підстав ставити під сумнів можливість встановлення результатів відповідних виборів немає. Або це зроблять місцеві територіальні виборчі комісії у встановленому законом порядку, або, у разі їх бездіяльності, відповідні рішення будуть прийматись ЦВК", - заявив Михайло Охендовський.

Читайте також: Вибори у Маріуполі пройдуть 29 листопада

5 жовтня на місцевих виборах у Маріуполі та Красноармійську голосування не відбулося через проблеми з передачею бюлетенів з типографії до ТВК.

За рішенням парламенту, тепер вибори у цих містах мають пройти 29 листопада.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще