Служби безпеки України разом зі співробітниками поліції у Слов'янську, що в Донецькій області, перекрили канал незаконного постачання психотропних речовин.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Наркотик амфетамін зловмисники надсилали з окупованої бойовиками території "ДНР" на підконтрольну Україні територію за допомогою пошти.

Переселенка з тимчасово окупованої Горлівки отримувала наркотики, замасковані під косметичні засоби. Небезпечну психотропну речовину надсилали їй за допомогою "швидкої пошти". Таким чином амфетамін потрапляв до Слов'янська та Краматорська.

Читайте також: Дніпропетровські міліціонери отримали 11 років за продаж наркотиків

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Зловмисницю правоохоронці затримали "на гарячому". Вона саме прийшла до поштового відділення, щоб отримати свою чергову "посилку" з товаром.

За даним правопорушенням відкрите кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів".