Сьогодні місцеві жителі Маріуполя та Красноармійська обирають своє майбутнє.

Як повідомляє телеканал 112-Україна, голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський розповів, що вибори проходять практично ідеально.

Правоохоронці отримали понад 46 повідомлень про порушення порядку, але, як зазначали спостерігачі "Опори", вони незначні.

Ольга Айвазовська уточнила, що порушень практично немає.

"Найбільше повідомлень надійшло в Приморське відділення поліції (18), в Жовтневому та Іллічівському районах зареєстровано по 10 заяв від мешканців міста, в Ордженікідзовском районі (8)", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Правоохоронні органи уточнили, що є випадки винесення бюлетенів і підкупу виборців.

Попри це місцеві мешканці прийшли із запізненням на дільниці. Це пояснили поганою погодою. На заводах зменшили робочий день, щоб підвищити явку виборців. Станом на шосту годину вечора явка в Маріуполі склала 34,6, а в Красноармійську - 34,58.

Читайте також: Харківські "тітушки" відмовилися їхати на вибори в Маріуполь - Шкіряк

Нагадаємо, що ЦВК дозволила політичну агітацію напередодні виборів.