Дві сотні жителів анексованого Севастополя перекрили дорогу на вул. Блюхера в місті. Вони кажуть, що в будинку № 24-а по вул. Героїв Сталінграда вже тиждень немає світла. Зверталися в усі установи, але їх не чують.

"Мітингувальники двома машинами перекрили дорогу. Не пропускають транспорт та вимагають самопроголошеного губернатора міста. Маршрутки та автобуси висаджують людей просто вулиці. Ті дістаються додому пішки. Неподалік стоять патрульні, які називають подію дорожньо-транспортною пригодою", - повідомляє "Севастопольський новинний портал".

Повідомляється, що на місце приїхали представники так званої влади міста.

Читайте також: Бензину в знеструмленому Севастополі залишилося на п'ять днів

"Ви що, за Україну? Якби були за Росію, то ніхто не став би перекривати дороги", - цитує видання одного з представників самопроголошеної влади.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

З 22 листопада в Криму припинено електропостачання з материкової частини України внаслідок підривів ЛЕП у Чаплинці Херсонської області. Там триває безстрокова акція, учасники якої виступали спершу за продуктову, а згодом - за енергетичну блокаду півострова.