Сьогодні під наглядом мера патріотичний танк в центрі Лисичанська пофарбували в колір "хакі".

Про це пише Луганський Огляд.

Повідомляється, вдень біля танка зібралася бригада з пензликами і драбинами. Комунальники не поспішали виконувати свою рознарядку. З появою міського голови Сергія Шиліна і знімальної групи працівники пожвавилися і він особисто став координувати роботу з перефарбуванню.

Читайте також: У Запоріжжі сепаратистські написи міняють на націоналістичні (фото)

Підставою для фарбування танка назад в хакі для мера від "Оппоблока" нібито стало звернення ветеранів, які наполягали на цьому. За їх словами, раніше вночі невідомі перефарбували танк на центральному проспекті прифронтового Лисичанська в кольори українського прапора і залишили напис "На Путіна!".

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому думки перехожих розділилися: літні люди погодилися з тим, що танк повинен бути в зеленому кольорі, а молода частина лисичан говорила, що в жовто-блакитних кольорах пам'ятник виглядав набагато веселіше.