Правоохоронці у місті Сарни Рівненської області у автомобілі близько 50 кілограмів бурштину. За кермом був житель Київщини.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

Співробітники прокуратури, поліції та Служби безпеки України 2 грудня на стаціонарному посту неподалік міста зупинили для перевірки автомобіль "Chevrolet Aveo". У автомобілі правоохоронці знайшли майже 50 кілограмів необробленого бурштину.

Правопорушення внесли до єдиного реєстру досудового розслідування за статтею Кримінального кодексу "придбання, зберігання, завідомо одержаного злочинним шляхом майна".

Слідчі проводять слідство, щоб встановити всіх причетних до незаконного видобутку та скупки бурштину.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Читайте також: СБУ вилучила на Рівненщині партію бурштину вартістю 20 млн грн (фото, відео)

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, дві українки намагалися вивезти до Угорщини майже 10 кілограмів бурштину через пункт пропуску "Лужанка".

Правоохоронці вирішили обшукати їх, бо вони сильно нервували та давали нечіткі відповіді щодо наявності заборонених до переміщення через державний кордон предметів.