30 листопада Національна поліція розпочала рейд по гральним закладам України. За кілька днів роботи нової програми правоохоронці встигли припинити діяльність 65 незаконних підприємств.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Під перевірку потрапили салони гральних автоматів, казино, букмекерські контори та інші схожі заклади. Правоохоронці вилучили понад 800 одиниць комп'ютерної техніки, яку направили на перевірку.

Частіше за все гральні точки розміщалися у людних районах міст. Вони не мали певних зовнішніх вивісок і до них заходили лише перевірені клієнти. Кожного дня їм повідомляли кодові слова, за якими вони могли потрапити у середину.

Бували випадки, коли поліція приїжджала за викликом від громадян, а у приміщенні не було нічого підозрілого. Усю техніку та обладнання надійно ховали в окремих кімнатах.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

В одному ігровому салоні робітники наголошували, що не роблять нічого протизаконного. Вони вимкнули світло, а клієнти вимагали продовжувати гру.

Наразі проти усіх незаконних підприємців відкрили кримінальні впровадження. Їм загрожують штрафи до 680 тисяч гривень.

Читайте також: У "Борисполі" багажі контрабандиста з Китаю знайшли 6 кг бурштину (фото)

Операція по прикриттю грального бізнесу в Україні триває до 10 грудня. Громадян запрошують долучатися до роботи та повідомляти про порушників правоохоронцям.