Зима в Україну прийшла раніше на два дні, порадувала рясним снігом, проте наступного тижня українців очікує тепла погода.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у неділю погода переорієнтується через суху повітряну масу, яка прийде з Західної Європи.

Через такі зміни, протягом наступного тижня всі регіони країни не отримають снігу та типової зимової погоди.

Мешканці південних регіонів очікуватимуть вранці туман, температура підвищиться не більше ніж на п'ять градусів тепла, проте на схожі та півночі температура буде ще нижчою.

У неділю мешканці столиці можуть бути спокійними, адже опадів не очікується, температура складатиме від 2 до 4 градусів тепла вночі, проте вдень підвищиться до 10 градусів.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Найхолодніше буде в горах, адже мешканці Карпат відчують на собі температуру від 0 до п'яти градусів морозу.

Користувачі соціальних мереж, які так раділи першому снігу 29 листопада, не раді такій погоді.

"Все, як завжди, сніг не отримаємо на Новий рік. А я вже пообіцяла своєму малюку сніжки на Новий рік", - пише мешканка Запорізької області Наталя.

"А нам, в Одесі, нормально, тепло. Не люблю зиму", - пише Анастасія.

"Я вже зібрався на лижі, дівчина почистила сноуборд. Вперед, на Драгобрат", - коментує Микита.

Читайте також: Столицю огортає густий туман

Нагадаємо, що київський автомобілістів попередили про ожеледицю на дорогах.