Труп хворої тварини знайшов мешканець мікрорайону Вишенька. Після проведення експертизи у мікрорайоні запровадили карантин з метою уникнення зараження інших тварин.

За повідомленням місцевих жителів подібний випадок трапився і в іншому районі міста. Працівники "Оперативної варти" повідомили місцеву ветеринарну лікарню про ще живого лиса, який також виявився скаженим.

Читати також: Японець ігнорує радіацію, щоб рятувати тварин Фукусіми (фото)

Ветеринари вже розпочали вакцинувати домашніх тварин – котів та собак, а місце, де була знайдена лисиця – продезінфікували.

Керівник місцевої ветеринарної лікарні Юрій Ковальчук повідомив, що протягом двох тижнів за адресою: 2 пров. Юності, відбуватиметься вакцинація тварин і закликав городян уважно слідкувати за поведінкою домашніх улюбленців.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще