Більшість українців підтримують ідею секретаря РНБО Олександра Турчинова про введення віз для росіян при в'їзді в Україну.

Такі висновки можна зробити з результатів опитування, яке провів на своєму сайті телеканал "24".

4 з 5 респондентів (80%) вважають, що ввести візовий режим для росіян необхідно було вже давно. Тим більше, в період військової агресії таке питання не підлягає жодним сумнівам.

Правда, 15% опитаних вважають, що з таким рішенням не варто поспішати, бо вважають росіян "братнім народом".

3% респондентів переконані, що введення візового режиму між Україною і Росією - це не першочергове питання, яке нині повинно стояти на порядку денному.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Візи в Росію будуть вже в 2016 році

Свою думку з цієї нагоди на сайті вже встигло висловити майже 13 тисяч читачів.

Нагадаємо, напередодні секретар РНБО Олександр Турчинов виступив з пропозицією ввести візи для росіян, які в'їжджатимуть на територію України, вже з 1 січня 2016-го року. Сьогодні щоб проїхати український кордон, громадянам РФ потрібен виключно закордонний паспорт. У свою чергу Росія з 1 листопада ввела більш жорсткі умови перебування громадян України на території РФ.