Сьогодні правоохоронці та СБУ в одному із столичних фан-клубів затримали місцевого жителя та громадян Західної Європи. У них вилучили один кілограм кокаїну на загальну суму майже 2 млн грн, передає прес-служба відомства.

За даними прес-служби, встановлено, що у столицю правопорушники постачали кокаїн із Західної Європи.

Читайте також: Інспектор охорони СІЗО Полтави за гроші передавав ув'язненим наркотики

В департаменту протидії наркозлочинності заявили, що їм вдалося знищити міжнародний канал контрабанди кокаїну із Західної Європи до столиці. А разом і з тим і не допустити розповсюдження небезпечного наркотику у розважальних закладах Києва.

Нагадаємо, у місті Українка, що під Києвом банда з трьох підлітків вкрала у консьєржки ключі від 8 чужих квартир і оселилася в одній з них.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Всі квартири належать одному з підприємств. Наразі там ніхто не проживає. Поки вони тільки виставлені на продаж", - розповіли в поліції. Злодіями виявилися 21-річний та двоє 17-річних жителів Українки. Поліцейські швидко затримали "непроханих гостей".