У російській соцмережі "Однокласники" знайшли фотографії, на яких видно, як бойовики занурюють на машину з високим бортом міномет. Це невелике розслідування провів Роман Мірою, опублікувавши все в facebook.

Мірою нагадав, що квартали Донецька - вулиця Артема, Фабрика іграшок, Куйбишевський район, міські ставки восени 2014 піддавалися невмотивованим і спонтанним обстрілам з міномета.

Тоді, бойовики звинуватили "блукаючий міномет" в обстрілі. А перевозили його, мовляв, українські ДРГ в сміттєвозі з високими бортами.

Читайте також: Терористи з гранатометів та мінометів обстріляли позиції сил АТО

Але на знайдених фото видно, що міномет занурюють не українські військові, а представники терористів на подібний сміттєвоз. Ці фото розмістив на своїй сторінці житель Ямало-Ненецького автономного округу, громадянин РФ Герман Клімов.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше, керівник "Фонду допомоги Новоросії" Гліб Корнілов показував такий же блукаючий міномет на відео.