В Черкаській області сьогодні сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі пасажирського автобусу та легкового автомобіля. В результаті загинула одна людина.

Про це повідомляє прес-служба управління Держаної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області.

Канівські рятувальники отримали повідомлення про ДТП о 9:03. Воно сталось неподалік села Литвинець на автодорозі сполученням "Канів-Черкаси-Чигирин-Кременчук". На цій ділянці зіткнулись автомобіль Skoda та автобус "Еталон". В результаті травми різної складності отримали восьмеро людей. Семеро з них перебували у автобусі, який їхав за маршрутом "Канів — Черкаси".

Всіх постраждалих карети швидкої допомоги доправили до Канівської районної лікарні.

Читайте також: Інвалід на "Таврії" збив пішохода і втік (фото)

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

24-річна жінка, яка була за кермом легкового автомобіля, загинула на місці від отриманих травм. Щоб дістати її з салону авто рятувальники використовували спеціальну техніку.

Нагадаємо, 8 грудня у Бориспільському районі під Києвом зіткнулись вантажівка та легковик.

Водій Smart об'їжджав знак аварійної зупинки і виїхав на зустрічну смугу. Там він і зіткнувся із зустрічною поштовою вантажівкою МАN. Від сильного удару кузов легковика зім'яло. В результаті його затиснуло між вантажівкою і відбійником.