В Христинівському районі Черкаської області поліція затримала зловмисників, які підозрюються у вбивствах трьох осіб похилого віку.

Про це повідомляє ТСН у своєму сюжеті.

Молода жінка, представляючись працівником соціальних служб, відвідувала стареньких, а коли розуміла, що вдома більше нікого немає, на підмогу брала свого співмешканця.

Разом злочинці жорстоко катувати та били стареньких, вимагаючи грошей та цінні речі.

Читати також: Вбивці одеських пенсіонерів довіку сидітимуть у в'язниці

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

За повідомленням начальника сектору комунікації ГУНП в Черкаській області Дмитра Грищенка, злочинці вчинили щонайменше три вбивства літніх людей. Жертвам накидали на голову мішок, обмотували скетчем, жорстоко били. Грищенко повідомив, що цинізму цій справі додає той факт, що грабіжники обирали незаможних стареньких, взяти в яких по-суті нічого.

Також злочинців підозрюють у здійсненні подібних нападів і в інших регіонах України.

Відомо, що зараз злочинців арештовано. Їм інкримінують вчинення злочинів, які передбачені п. 6, 12, 13 ч. 2 ст.115, ч. 3 ст. 186 – "Умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб, особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, а також грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя та здоров'я потерпілого, поєднаний з проникненням в житло" Кримінального кодексу України.