Сім'я пенсіонерів з Луцька активно допомагає бійцям АТО.

Як повідомляє 5 канал, сліпий Петро Дячук допомагає своїй глухій і незрячій дружині Валентині Мазурик в'язати рукавички для військових.

Оирати нитки їй допомагають небайдужі місцеві жителі. Вона просить їх не давати нитки яскравих кольорів, розповідаючи для чого вони їй.

Чоловік допомагає їй, намотуючи нитки на руки, щоб дружині було лечге в'язати.
Валентина розповіла, що задумала зв'язати рукавички військовим ще з літа, бо за народними прикметами сильна спека влітку означає холоду взимку.

Особливість рукавичок від подружжя з Луцька в тому, що вони без одного пальця. Таку ідею їм підказав син Валентини, який служить на сході і захищає територіальну цілісність України.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він розповів, що під час стрілянини доводиться знімати рукавичку, бо палець сповзає зі спускового гачка. Жінка вирішила допомогти військовими.

Восени вони вже передали 118 пар рукавичок "Самообороні Волині", активісти якої доставлять їх на Донбас.

Жінка з 10 ранку встає і в'яже рукавички.

Петро втратив зір у п'ятирічному віці, Валентина в підлітковому віці осліпла на одне око, на пенсії вона втратила зір повністю, пізніше слух.

Подружжя збирає гроші на відновлення слуху жінці.

Читайте також: Воїни АТО знялися для патріотичного календаря (фото)

Нагадаємо, що у Рівному в день волонтера усім містом ліпили вареники для бійців АТО.