На хвилі всесвітнього божевілля від виходу в кінопрокат червового епізоду культової саги "Зоряні війни: Пробудження сили", інтернет-видання depo.ua представило жартівливу фотодобірку про те, ким могли б бути українські політики та впливові бізнесмени у всесвіті "Зоряних воєн".

Як відомо, прем'єра фільму відбулася вчора у Лос-Анджелесі. Сагу демонстрували відразу в трьох кінотеатрах.

Напередодні показу, фанатам довелось вистоювати довжелезні черги за квитками.

Сьогодні, 16 рудня, прем'єра нового епізоду відбулася в Європі, а завтра − всі українці зможуть насолодитися показом і в нашій країні.

Читати також: В США показали "Зоряні війни: Пробудження сили" (фото)

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що ще до виходу в прокат телесага встигла заробити понад 100 млн. доларів, а загальний бюджет фільму перевищив 200 млн. доларів.

Режисером нового епізоду став Джей Джей Абрамс. В головних ролях знялись Адам Драйвер, Джон Бойєга, Дейзі Рідлі і а також вже відомі з попередніх частин фільму - Керрі Фішер, Харрісон Форд і Марк Хемілл.